Diensten

Vakmanschap - Betrouwbaarheid - Kwaliteit

Binnen- en buitenschilderwerk

Binnen- en buitenschilderwerk is van groot belang als het gaat om de uitstraling van uw huis. Het buitenschilderwerk geeft uw huis een verzorgde uitstraling en het beschermt daarnaast uw pand tegen invloeden van buitenaf. Daardoor gaan tevens uw materialen langer mee. Hierin kunnen wij u ook adviseren op het gebied van behandeling en materiaal.

Wij voeren schilderwerk uit voor zowel particuliere, zakelijke klanten en Verenigingen van eigenaren.

Latex spuiten

Latex spuiten is het wanden spuiten, muren spuiten en plafond spuiten met latex muurverf. Dit in elke gewenste kleur.

Latex muurverven worden door middel van speciale airless spuitapparatuur, in een gladde en strakke laag aangebracht. Uitgevoerd door een gespecialiseerde airless latexspuiter of muurverfspuiter. Vrijwel alle kleuren zijn mogelijk.

Stucwerkzaamheden

Stucwerk is een van de laatste bewerkingen van het bouwproces. Onze klanten zijn vaak weken druk om de woning te renoveren. Het is dan ook onze taak om van uw muren en plafonds een mooi stukje werk te maken, want hier kijkt u dagelijks tegenaan. Door de traditionele manier van werken krijgt elke muur de aandacht die het nodig heeft om er een strak eindresultaat te krijgen.

Er zijn verschillende manieren om het (gips)mortel of pleister aan te brengen. Wij kunnen alle mogelijke stucwerkzaamheden voor u uitvoeren. Of het nu gaat om raapwerk, pleisterwerk, schuurwerk, sierpleisterwerk of buitenwerk, wij beheersen alle technieken en hebben de ervaring in huis om uw wand, plafond of gevel er geweldig uit te laten zien.

De diensten die wij aanbieden zijn:

  • Saus klaar, behang klaar maken van wanden en plafonds
  • Wanden op basis van cement saus klaar of tegel klaar te maken
  • Schuurwerk
  • Sierpleisters
  • Lijstwerk en ornamenten
  • Spack spuiten
  • Gipsplaten repareren

Timmerwerkzaamheden

Onder het concept van totaalonderhoud verzorgen wij ook al het timmer- en restauratiewerk aan uw pand, woning of bedrijf. Hierbij zijn wij gespecialiseerd in restauratie en vernieuwing van authentieke panden. Wij moderniseren met volledig behoud van karakter.

Houtrot

Het repareren van houtrot is bij DHS Development bouw b.v. in vertrouwde handen.

Wij beschikken over kennis en vaardigheden om uw kozijnen, deuren en ramen duurzaam te herstellen en te beschermen tegen houtrot.

Glaswerkzaamheden

Voor elk doel is een verschillende uitvoering nodig, vraagt u ons om advies. Wij plaatsen onder andere isolatieglas in de uitvoeringen HR+ of HR++. Dit isolatieglas plaatsen wij niet alleen als ruiten, maar dit glas kan ook prima toegepast worden in een erker, dienen als schuifpui of geplaatst worden in een dakkapel.

Door een efficiƫnte isolatie door uw vakman bereikt u een aanzienlijke besparing op uw energierekening. Reden genoeg om uw enkel glas zo snel mogelijk te laten vervangen door isolatieglas.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer informatie?

Neem contact op via info@dhsdevelopment-bouw.nl of direct via 020-2157098.

Offerte aanvragen?

Neem telefonisch contact op om de werkzaamheden door te spreken of een vrijblijvende afspraak in te plannen.